• Smoothiemam

Keväisen raikas smoothie bowl

Smoothie bowlit ovat täyttäviä, mutta ravinnerikkaita ja terveellisiä, kun ne ovat koottu oikein. Päälle voit ripotella erilaisia siemeniä ja pohjaan, kun laitat esimerkiksi ruokalusikallisen maapähkinävoita, niin saat hyviä rasvoja samalla!

Smoothie bowlit onnistuvat nopeasti tehokkaalla blenderillä ja ainostaan kortisteluun menee pieni tovi, mikäli haluat panostaa esteettisyyteen. Silmäthän luonnollisesti syövät ensin!


Nyt kevään aikaan on ihanaa koristella syötävien kukkasten kera tämä raikas lusikoitava. Tässä on vadelmainen smoothie bowl ohje, joka ei vaadi sen koomin aikaa pohjan tekoon. Kahdella raaka-aineella volaa valmista tulee pohjan suhteen!


Tuoreita, syötäviä kukkia löydät kauppojen hedelmä-ja vihannesostastolta tuoreiden marjojen luota. Kotipellon puutarhan syötävät kukat ovat olleet omalla lempilistallani.

(löydät lisää tietoja sivulta Mimis.fi)
VADELMAINEN SMOOTHIE BOWL


Pohja:

7,5 dl vadelmia, pakaste

3 banaania, huoneen lämpöisiä


Koristeluun:

- tuoreita vadelmia, mustikoita sekä syötäviä kukkia.


1. Blendaa pohjaa, niin kauas, kunnes vadelmat ja banaanit sekoittuvat sorbettimaiseksi. Tehokkaalla blenderillä tämä onnistuu minuutissa. Mikäli sinulla on käytössäsi tavallinen (ei niin tehokas) blenderi, niin sekoita massaa välillä lastalla ja käynnistä blenderi taas rullaamaan.


Nestettä tähän ei erikseen tarvitse lisätä, sillä huoneen lämpöiset

banaanit tekevät sorbettimaisen yhdistelmän vadelmien kanssa.


2. Nauti tämä kaunis ja raikas herkku heti tehtyäsi!
Lusikoitavan raikasta sunnuntai päivää sinulle ja kaikille äideille ihanaa Äitienpäivää syötävien kukkien kera!


Olisi ilo tavata myös sinut Instagramin ja Facebookin puolella.

Seuraa: smoothiemam ja saat aina ensimmäisten joukossa terveelliset ja nopeat herkut helpottamaan arkeasi.Smoothie bowl terveisin,

SMOOTHIEMAM


48 views0 comments

Recent Posts

See All